Fem Matemàtiques 2020

El passat 17 de Novembre es van publicar els problemes de la primera fase del Fem Mates d’enguany. Podeu accedir a tota la informació sobre aquesta edició tocant el següent enllaç: Fem Matemàtiques 2020.

La data límit d’entrega dels informes sobre els problemes és el 14 de febrer.

En el mateix enllaç trobareu informació sobre on us podeu preinscriure, qualsevol de les cinc associacions que formen la FEEMCAT, i de les persones coordinadores d’aquesta activitat, que recordem que ja té més de 25 anys.

Les dates importants són:

  • Novembre de 2019: Publicació dels problemes de la primera fase en aquesta web.
  • Del 25 de novembre al 15 de desembre de 2019: Inscripció al FEM Matemàtiques 2020.
  • 14 de febrer de 2020: data màxima de lliurament dels treballs a la vostra associació de referència i confirmació del nombre d’alumnes participants.
  • Abril de 2020: Celebració de la segona fase per part de cadascuna de les associacions que formen la FEEMCAT
  • Maig de 2020: celebració de la fase final a Castell-Platja d’Aro organitzada per l’Associació d’Ensenyants de Matemàtiques de Girona, ADEMGI.

Recordeu que la primera fase es desenvolupa en els vostres instituts i escoles. Enguany podem trobar problemes farcits de recerca de patrons i pautes, jocs i geometria.

I que aquests problemes encaixen perfectament en la dimensió de Resolució de Problemes, tant de Primària com de Secundària, i que el treball amb elles permet treballar la resta de dimensions, atès que conjuntament les 4 indiquen en què consisteix fer Matemàtiques.

Tant si us presenteu al concurs com si no, gaudiu del treball amb aquests problemes i feu gaudir als vostres estudiants.

 

 

 

 

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *