XIX Jornada d’Ensenyament de les matemàtiques d’APaMMs

El passat dissabte, dia 2 d’abril, i amb el títol “Desenvolupem el pensament geomètric del 3 al 16 anys” va tenir lloc al Tecnocampus de Mataró-Maresme, la XIX Jornada d’Ensenyament de les matemàtiques d’APaMMs.

La Jornada va comptar amb dos tallers, un a càrrec del Grup Àrea que es va portar a terme al llarg del Passeig Marítim de Mataró i que va permetre als seus participants obrir els ulls i aprendre  a observar la geometria al mateix temps que es feien preguntes que compartides permeten trobar respostes geomètriques.

L’altre taller,  a càrrec del Grup Vilatzara, es va realitzar a les mateixes instal·lacions del Tecnocampus i es van presentar propostes per treballar la geometria de l’entorn a nivell d’ESO.

Aquí teniu l’enllaç a la presentació gràfica que es va fer servir  PRESENTACIÓ

Aquí teniu l’enllaç d’un  RECULL DE FOTOS DE LA JORNADA

 

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *