Matemàtiques al carrer

El dissabte 22 d’octubre de 10 del matí a les 2 de la tarda es celebrarà l’acte “Matemàtiques al carrer” que organitza per primer cop la FEEMCAT (Federació d’Entitats d’Ensenyants de Matemàtiques de Catalunya). L’acte consistirà en més d’una desena de propostes matemàtiques, reptes, jocs matemàtics gegants per jugar a terra, construccions, màgia numèrica, mosaics, una ruta matemàtica, etc… a la plaça de l’Ajuntament de Mataró. Amb aquesta jornada es vol apropar les matemàtiques i el seu caràcter lúdic a tots els públics. Aquest acte es celebra aquest any a Mataró, com a primera proposta d’un acte que serà itinerant anualment a diferents ciutats.

Amb el lema:

T’agraden les matemàtiques? O potser encara no saps que t’agraden?

Si vols participar aportant alguna taula el dissabte o pots venir a col·laborar amb alguna taula que es munta omple el següent formulari. També et pots posar en contacte enviant un correu a matesalcarrer@feemcat.org

A més a més, us informem que el dijous 20 d’octubre a 2/4 de 7 es celebrarà al Teatre Monumental de Mataró la Festa de les Matemàtiques. Un acte anual, que la pandèmia va escapçar a mitges.  Durant l’acte es fa un reconeixement a alumnes de la ciutat que han destacat en concursos de nivell català com el cangur i el Fem Matemàtiques. Enguany l’acte es renova: es representarà l’obra de teatre “Matemàtiques, també cosa de dones!” a càrrec d’un grup d’alumnes de l’institut Dertosa (Tortosa) i com a directora la Núria Serra.

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *