Fem matemàtiques – 2na fase Vic

 

 

El passat dissabte, dia 20 d’abril, va tenir lloc a l’escola FEDAC de Vic  la segona fase del Fem matemàtiques. Aquest any amb la incorporació de dos nous cursos, 3t i 4t d’ESO. La Jornada va començar a les 9 del matí amb la rebuda dels participants. es va fer la prova individual i després d’un bon esmorzar amb coca de Vic boníssima gentilesa de l’ajuntament de la ciutat es va fer la prova d’equips,, els alumnes de 5’e i 6è pel pati de l’escola, i els de 1r a 4t d’ESO al parc de l’Era d’en Sallés. Es va acabar amb l’acte de cloenda i l’entrega de premis als guanyadors.

Cal tenir present que primers, segons i/o tercers classificats segons el curs de la prova individual del Fem matemàtiques participaran a la final de Catalunya el dia 18 de maig a Cervera. Molta sort a tots!

Podeu veure més fotos  en aquest ENLLAÇ

 

Llistats de guanyadors en els següents enllaços:

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *