Resolució del concurs de Fotografia organitzat pel grup ÀREA

El passat mes de febrer es va obrir la convocatòria del concurs de Fotografia Matemàtica organitzat pel grup ÀREA sota la convocatòria d’APaMMs. Aquest concurs estava obert a estudiants d’Educació Primària.

Per mostrar les fotografies seleccionades s’ha creat un vídeo on es mostren conjuntament amb el nom de les persones que les han creat. Estem segurs que aquesta és manera excel·lent de presentar-les. A continuació les podem veure.

Com ja us heu fixat en la data de convocatòria, aquestes fotografies tenen especial valor atès que s’han realitzat en un període de confinament a casa. Per tant volem felicitar a tots els participants per la feina realitzada, i molt especialment, com no podia ser d’una altra manera, a les persones que han presentat les fotografies seleccionades pel jurat com a guanyadores.

I per finalitzar en el següent vídeo podeu veure totes les fotografies presentades a aquest certamen agrupades per categories, des de 1r fins a 6è de Primària.

L’enhorabona!

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *