Mates en línia

Trobada Matemàtica 2 de novembre de 2020

Les Mates durant el confinament

Què vam fer? Com ho vam fer? Què va anar bé? Què podem millorar?

Durant els mesos de confinament, de març fins a juny, les classes de Matemàtiques les vam fer en línia. En aquesta Àgora d’idees volem mostrar, en forma de diàleg, les activitats que vam fer,  les que van anar bé,  i  les que cal que  millorem una mica. L’objectiu d’aquest intercanvi és compartir activitats que hem desenvolupat, amb la idea que ens trobem acompanyats a l’hora de possibles confinaments parcials dels nostres estudiants i ampliar els nostres recursos d’aula. Compartir idees ens ajudarà a anar més lluny.

APaMMs Àgora d’idees 

Lloc: El núvol. 

Horari: 18:00-19:00

Inscripció: https://ja.cat/dwzUW

A les persones inscrites, mitjançant correu electrònic, els hi enviarem l’adreça electrònica per entrar a la trobada virtual. Atès que el nombre de places és limitat, anirem enviant l’adreça de contacte a partir del registre en el formulari anterior.

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *