XVIII Jornada de matemàtiques

Ja tenim a punt la XVII Jornada de Matemàtiques d’APaMMs.  Serà el proper 2 de juliol de 2021 de les 9.00 a les 13.00.

Amb el títol “Dels patrons a les fórmules: Buscant regularitats i relacions per explicar el món” us proposem dues activitats:

  • per ESO us convidem a descobrir les matemàtiques que fan servir els arqueòlegs per saber l’alçada d’un mur a partir de les bases o per saber com és un gerro a partir d’un trosset de ceràmica. Tot això es faria amb un treball de camp al poblat iber de Cabrera de Mar i un treball d’aula posterior a les instal·lacions del Tecnocampus Mataró-Maresme. Per assistir a aquesta activitat recomanem portar pantalons llargs (després es poden canviar), calçat còmode tipus esportius, guants tipus jardiner, aigua, gorra, paper i bolígraf, i mòbil per fer fotografies.  La formació anirà a càrrec de professors del Grup Vilatzara, en Manel Sol, en Xavier Vilella i en Jaume Serra

 

  • per Ei i EP us convidem a descobrir les matemàtiques en espais urbans com pot ser l’espai exterior del Tecnocampus  Mataró-Maresme. La proposta és fer un treball de camp a l’exterior del Tecnocampus amb un treball d’aula posterior a les mateixes instal·lacions del Tecnocampus. La formació anirà a càrrec d’en Joaquim Giménez, membre del Grup Vilatzara.

 

Com a cloenda de la Jornada es vol fer una reflexió conjunta de totes les etapes.

PROGRAMA

Formularis d’inscripció:

Inscripció a la Jornada (per tothom qui hi vulgui participar)

Certificat XTEC  (Cal inscripció als dos llocs en cas de necessitar el certificat XTEC)

 

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *