Fem Matemàtiques i +MATES – 2na fase a Berga

El dissabte dia 26 de març les diferents associacions de professors de matemàtiques de la FEEMCAT van celebrar la segona fase del Fem matemàtiques 2022.  La nostra associació, APaMMs, que també va organitzar la segona fase del +MATES,  la va fer a Berga, a l’INS Serra de Noet.

La Jornada va començar a les 9 del matí amb la rebuda dels participants a l’entrada de l’institut i tot seguit es van dirigir a les aules a fer les proves individuals  els del Fem matemàtiques i les proves de grup els del +MATES.

Després de les proves l’institut amb la col·laboració de l’AFA del centre, de l’ajuntament de Berga i de diferents cases comercials del municipi, ens van obsequiar amb un bon esmorzar: coca, xocolata, diferents embotit i begudes.

Un cop tips, foto de grup…

 

I després de la foto, gimcana matemàtica: els alumnes de 5è i 6è al pati del mateix institut, els alumnes de 1r i 2n d’ESO en un parc proper al centre i els alumnes de 3r i 4t d’ESO i batxillerat a la terrassa del Pavelló de Suècia.

Amb les proves de les gimcana i segons la puntuació de 1 a 4, els grups obtenint peces de tangram amb les quals, al final, van haver de construir una peça de la Patum, símbol de la ciutat de Berga.

Per a acabar la Jornada es va fer l’acte de cloenda  a la qual ens van acompanyar i fer l’entrega de premis la directora de l’INS Serra de Noet, Sra M. Teresa Call Casdesús, la presidenta d’APaMMs, Sra M. Glòria Solà i Solé i la Regidora de promoció econòmica i fires de l’Ajuntament de Berga, Sra Roser Rifà i Jané. Va presentar l’acte el coordinador del Fem matemàtiques d’APaMMs, el Sr Miquel Maydeu Bosch.

Els guanyadors individuals del Fem matemàtiques i que participaran a la fase final de Catalunya el proper dia 7 de maig, són:

5è EP – Urial González (Escola El Cim, Terrassa), Arnau Rib (Escola El Cim, Terrassa) i Marc Lorca (Escola Misericòrdia, Canet de Mar)

6è EP – Martina Navarro (Escola El Cim, Terrassa), Mar Hernández (Escola Parc del Guinardó, Barcelona), Romà Sánchez (Escola Salvador Llobet, Granollers) i Júlia Daví (Escola El Cim, Terrassa)

1r d’ESO – Txell Comas (Escola El Cim, Terrassa), Queralt Pujadas (Escola Sant Antoni de Pàdua, Mataró), Aina Dalmasses (Escola El Cim, Terrassa), Joan Calvet (Escola Avet Roig, Sant Celoni), Eloi Gonfaus (INS Serra de Noet, Berga), Clara Illán (SEK Catalunya, La Garriga) i Fermín Sánchez (Escola Maristes Pere Chanel, Malgrat e Mar)

2n d’ESO – Samuel Fernández (INS Giola, Llinars del Vallès), Berta Núñez (INS Esteve Albert, Sant Vicenç de Montalt), Emma Aragüete (INS Domènec Perramon, Arenys de Munt), Ot Santacreu (INS Pius Font i Quer, Manresa), Ton Buscall (INS Serra de Noet, Berga), Carla Pérez (Escola Sagrat Cor, Vic) i Arnau García (Escolania de Montserrat)

Enhorabona a tots i molta sort a Montserrat!

 

Els equips guanyadors de la gimcana són:

5è EP – QUADRAT ROSA amb Abril Lajunta (Escola Salvador Llobet, Granollers) , Jaume Parés (FEDAC-Vic), Èric Marzo (Escola Joaquim Abril, Sant Fost de Campsentelles), Julián Duque (Escola Sagrat Cor, Vic), Jana Vila (Escola Joaquim Salarich, Vic) i Lahbib El Yahayoui (Escola Misericòrdia, Canet de Mar)

6è EP – FLETXA GROGA amb Martina Rigote (Escola Balmes, Mataró), Gabrile Espinosa (Escola Joaquim Abril, Sant Fost de Campsentelles), Sanae El Bouazaoui (FEDAC-Vic), Carme González (Escola Sentfores, Vic), Manel Fins (Escola Font de l’Alba, Terrassa) i Roma Sánchez (Escola Salvador Llobet, Granollers)

1r d’ESO – COR LILA amb Nel Codinachs (Escolania de Montserrat, Montserrat), Julieta Mosquera (INS Pineda, Pineda de Mar), Pau  Dachs (INS Serra de Noet, Berga), Genís Guijarro (INS Thalassa, Montgat), Clara Ochoa (INS Tona, Tona) i Sara Lin (SEK Catalunya, La Garriga)

2n d’ESO – QUADRAT VERD amb Gemma López (Escola El Cim, Terrassa), Aura Palau (INS Pineda, Pineda de Mar), Anfal Dahou (Sagrat Cor, Vic), Samuel Fernández (INS Giola, Llinars del Vallès), Laia Molons (INS Domènec Perramon, Arenys de Mar) i Leyre Pérez (INS Thalassa, Montgat)

 

Els equips guanyadors del +MATES són:

3r d’ESO – HEXÀGON VERMELL amb Jana Canadell (FEDAC-Vic), Gerard Farrà (IES Samuel Gili i Gaia, Lleida), Maria Gil (INS Berenguer d’Entença, Vandellós i Hospitalet de l’Infant) i Quim Hernández (Aula Escola Europea, Barcelona)

4t d’ESO – HEXÀGON BLAU amb Biel Alegret (Laia Arquera, Mataró), Georgina Isla (Aula Escola Europea, Barcelona), Maria Juvé (Maristes Pere Chanel, Malgrat de Mar), Pablo Catte (INS Sant Pol de Mar, Sant Pol de Mar) i Lucía espí (Maristes Pere Chanel, malgrat de Mar)

Batxillerat – Amal Dokkar (Aula Escola Europea, Barcelona) Adriana Aguiló (Aula Escola Europea, Barcelona) i Thiago Christou (INS Cassà de la Selva, Cassà de la Selva)

 

Aquí en teniu un REPORTATGE FOTOGRÀFIC 

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *