III Concurs de fotografia matemàtica. Grup Àrea-APaMMs 2022

Des del grup Àrea estem treballant en educació matemàtica sense pausa. Enguany continuem apassionats amb el projecte del concurs de fotografia matemàtica amb l’aval de l’associació de professores i mestres de matemàtiques, APaMMs, el suport del Servei Educatiu del Baix Maresme i els més de 200 participants de les edicions anteriors. Volem contribuir a la visualització de les mates convocant el III CONCURS DE FOTOGRAFIA MATEMÀTICA que se sumi als que ja es convoquen des de fa anys a Catalunya.
Aquesta tercera convocatòria té com a objectiu sumar, afegir la mirada matemàtica a més mestres, professors, professores, alumnes… sense pressió. Si mai no hi heu participat, aquesta és la vostra ocasió! I si ho vau deixar… També!
Mireu al voltant des d’una càmera i segur que iniciareu una relació intensa i sorprenent. Només us cal llençar l’ham i els vostres alumnes es posaran en marxa.
Com a regal per aquest inici de visualització us adjuntem un tast de problemes sorgits arran de sortir a buscar mates al carrer. Podeu veure un seguit de propostes, que es van fer en la Jornada d’Estiu del MEM de l’any 2018 si seguiu el següent enllaç. Veureu que és només una qüestió d’enfocament. I recordeu que les mates són arreu i que també són a l’escola i a casa.

Bases del concurs i inscripcions

Vídeo dels guanyadors i finalistes del II concurs de fotografia matemàtica 2020-21:

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *