Fem matemàtiques – 2na fase Arenys de Munt

El passat dissabte, dia 22 d’abril, va tenir lloc a l’Institut Domènec Perramon d’Arenys de Munt la segona fase del Fem matemàtiques i del +Mates. La Jornada va començar a les 9 del matí amb la rebuda dels participants. Van començar fent la prova individual i després d’un bon esmorzar amb coca d’Arenys boníssima gentilesa de l’ajuntament del poble, es va fer la prova d’equips pel pati de l’institut. Es va acabar amb l’acte de cloenda i l’entrega de premis als guanyadors.

Cal tenir present que tots els guanyadors de la prova individual del Fem matemàtiques participaran a la final de Catalunya el dia 13 de maig al Cosmocaixa de Barcelona. Molta sort a tots!

Podeu veure més fotos  en aquest ENLLAÇ

 

Llistats de guanyadors en els següents enllaços:

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *