Us expliquem la XXI Jornada d’APaMMs

El dia 24 de febrer i a les 9 del matí començava la  XXI Jornada d’Educació matemàtica d’APaMMs al Tecnocampus Mataró-Maresme amb la col·laboració del Cesire-Creamat. En aquesta edició el tema a treballar era “Pensament matemàtic”.

La conferència inaugural va anar a càrrec de la Tana Serra “Com pensen matemàticament els infants? Una pregunta rellevant”. Una conferència que ens va fer reflexionar des del principi que va començar amb una imatge d’uns nens pensant, fins al final amb el decàleg de Puig Adam i la frase “Per Puig Adam, un clàssic que ens aporta la llum”. Al final es va generar un bon debat sobre educació matemàtica!

         Després d’un petit descans començaven els tallers:

 

En el segon descans, publicitat!! Anunciem:

I per acabar una activitat sorpresa: un Escape room. En podem dir un “aularoom”.  Un matí parlant i reflexionant sobre el pensament dels infant i l’acabem pensant i divertint-nos els mestres i professors.

 

Podeu veure més fotografies al següent enllaç

Moltes gràcies a tots els assistents a la Jornada. Esperem que us fos ben profitosa i  divertida. Fins l’any vinent!

 

 

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *