Qui som?

Una miqueta d’història

APaMMs és una associació de mestres, professors i professores de Matemàtiques creada al 1995. Ens dediquem a dinamitzar l’Educació Matemàtica en els nostres centres de treball, en els cercles on ens movem, en les comarques on vivim. Tenim socis repartits per les comarques del Maresme, el Vallès, Osona i també a Barcelona.

La funció professional dels socis abarca tots els nivells de l’ensenyament, des d’Educació Infantil a la Formació de Professorat.

Ens comuniquem i intercanviem informació: compartim el que fem, dubtes i solucions que anem descobrint i experimentant.

Participem d’una manera directa o indirecta en Jornades, Congressos, Mostres i Escoles d’Estiu.

Aquí teniu un enllaç a la nostra antiga pàgina web, on podeu veure les coses que hem fet durant els anys passats: antiga web d’APaMMs.

Finalitats de l’associació

La nostra associació pretén compartir l’experiència didàctica de les Matemàtiques mantenint lligams amb d’altres associacions de Catalunya i la resta de l’estat.

Entre d’altres, els socis tenen dret a participar en la vida de l’associació, en els actes convocats per aquesta, en els grups de treball i rebre informació puntual de les seves activitats.

Relacions amb altres entitats

APaMMs és una de les quatre entitats que constitueixen la FEEMCAT (Federació d’Entitats per a l’Ensenyament de les Matemàtiques a Catalunya). Les altres són APMCM, ADEMGI, ABEAM i Lleimat.

Mitjançant la FEEMCAT doncs, estem relacinats amb totes les associacions de professors de Matemàtiques de Catalunya.

La FEEMCAT forma part de la Federación de Sociedades de Profesores de Matemáticas (FESPM) i, per aquesta via, tenim relacions amb altres societats d’Espanya, d’Europa i d’Iberoamèrica.

Com a membres de la FEEMCAT rebem les revistes Nou Biaix i SUMA.